Den som väntar..

Det är bra att skynda långsamt. Småjusteringar här och där skalar fram drömhuset. 

-Badrummet har fått byta plats med tvättstugan på nedervåningen. 

-Väggen bakom kaminen har flyttats fram 0,5m för att rymma badrummet på övervåningens alla delar. 

-Större klädkammare i stora sovrummet

-Struntar i franska balkonger på plan 2 mot väst. Lägger en mot norr i stället. Detta för att fasaden blir finare tycker vi. 

-”Punchverandan” har fått fina 3-luftsfönster, med par-fönsterdörrar.  Även alla andra fönster i huset har setts över. Vår vän Åsa fick ett finger med i spelet över en kvällsfika gällande fina fönsterstorlekar och spröjs. Vi kommer förmodligen att ha 1 x 1,4 (b x h) mestadels, med fast mittpost. Vid utbyggnaden blir fönstren 1,5 x 1,9 nere och 1,5 x 1,8 på plan 2. 

Har varit riktigt klurigt med fönstermåtten! Vi vill ha ett klassiskt utseende utvändigt, samtidigt som det ska funka inne med planlösningen. Det var guld värt att få den grunden lagd med hjälp av en arkitekt!

Väntar fortfarande med spänning på offerten från en byggare.