Inspiration till nya lösningar

Har haft en rätt lugn känsla sedan skissen från Sweco. Idag efter att vi kollat husvisning av Myresjös Hudson i Vallentuna rubbades det lugnet en del. Vi insåg att det vi vill få plats med i badrummet på övervåningen kan rymmas på mycket mindre yta, utan att kännas trångt. Och det bästa med det är att vi inte behöver slopa dedär stora dressingroomet bredvid huvudsovrummet. Det innebär också att vi kan ha ett nedkast därifrån till tvättstugan.

Visningshuset hade hela 2.7m i takhöjd på bottenplan. Det gav rymd som var härligt! Jag trodde det var något som var superdyrt, men när vi frågade var det inte så dyrt. -Helt klart värt att räkna på och undersöka! En annan sak vi gillade var att taket i allrummet på övervåningen gick ända upp i nock!  

   
Nu blir det pussel igen för att se om vi kan förbättra vår planlösning. 

   

  

   

2 reaktioner till “Inspiration till nya lösningar”

Kommentarer inaktiverade.